Îmbunătățiți productivitatea forței de muncă

Companiile din industria energetică au o gamă largă de necesități de documente, Platforma AutoJ pentru instrumente de gestionare a proceselor crește eficiența, sporește productivitatea forței de muncă și reduce riscurile. De la furnizori locali la întreprinderi masive, distribuite, datorită integrării cu AIDocumentManagement, putem suporta un volum semnificativ de documente variate, astfel încât să puteți avea toate informațiile de comandă și procesele de lucru într-un singur loc. Veți putea să vă organizați foile de calcul, manualele și desenele de inginerie, documentele Word și fotografiile într-un mod mai sistematic și ușor de utilizat. În plus, oferim soluții individualizate pentru punctele dumneavoastră de date unice și critice pentru misiune, inclusiv captarea și afișarea datelor de coordonate GIS.

Automatizarea contabilității energetice

Companiile de energie lucrează în zone geografice mari, creând silozuri fizice care adesea evoluează spre silozuri de date. Acest lucru poate face dificilă evaluarea corectă a costurilor și comenzilor pentru echipele dumneavoastră de contabilitate sau poate cauza întârzieri în mutarea lucrărilor finalizate.
AutoJ include instrumente de automatizare și gestionare a contabilității energetice care furnizează documente echipei dumneavoastră de contabilitate mai rapid pe măsură ce un proiect este marcat ca finalizat sau o dată ce un client efectuează acțiuni facturabile.
Meritați un o platformă care actualizează în mod obișnuit informațiile în timp real pentru a permite echipelor dumneavoastră să acționeze imediat. Trimiteți informații de facturare și facturi mai precise, astfel încât dumneavoastră și echipa dumneavoastră să fiți plătiți la timp datorită unui sistem care automatizează pașii, reduce timpul de introducere a datelor prin factorul uman și erorile și poate fi actualizat cu verificări ale citirilor contorului, contractelor și multe altele.

Automatizarea fluxului de lucru pentru energie

Hârtia nu are loc în sectorul dumneavoastră. Software-ul de gestionare a documentelor pentru întreprinderile din domeniul energiei oferit de AIDocumentManagement, funcționează pentru a elimina toate documentele din cele mai frecvent utilizate procese, inclusiv:
Eliminând hârtiile și capturând semnături digitale și fotografii pe teren cu instrumentele eSign și eMobile, Platforma AutoJ permite echipei dumneavoastră să utilizeze formularul potrivit, să genereze documentul potrivit și să verifice informațiile corecte într-o singură aplicație. Procesele automate conduc, de asemenea, la clienți mai fericiți, deoarece echipa dumneavoastră poate acționa pe baza informațiilor cele mai precise fără a fi nevoie să așteptați. Oferiți servicii de încredere în timp real, facilitând munca și concentrându-va pe furnizarea de calitate, mai degrabă decât depunerea unui formular în trei exemplare.

Managementul documentelor și soluții de servicii pentru companiile energetice

Este timpul să luăm decizii mai bune, mai repede. Platforma AutoJ a proiectat o soluție pentru industria dumneavoastră care vă poate maximiza potențialul și vă poate construi avantaje competitive, indiferent dacă lucrați pe plan intern sau internațional. Cu instrumente de gestionare a resurselor umane și a contabilității, precum și a întreținerii și monitorizării ciclului de viață pentru instalațiile dumneavoastră, ne asigurăm că fiecare document este la doar o apăsare de tastă. Simplificați-vă operațiunile la prețuri accesibile cu o soluție de gestionare a documentelor de vârf pentru nevoile energetice. Contactați-ne astăzi.

Credeti ca va putem ajuta pe drumul dumneavoastra catre transformarea digitala?