Accelerați-vă operațiunile cu AutoJ

Fiind o industrie care este mereu în mișcare, este esențial să aveți un set de instrumente IT care să vă susțină operațiunile, indiferent dacă echipa dumneavoastră lucrează pe teren sau în interior. Platforma AutoJ si soluția AIDocumentManagement pentru utilități și cooperative electrice se asigură că fiecare departament al companiei dumneavoastră este gata să beneficieze de gama de avantaje oferita pentru industria dumneavoastră.

Simplificați fluxul de lucru cu gestionarea documentelor

Pentru utilitățile și cooperativele electrice care își desfășoară o mare parte din munca lor prin personalul serviciului de teren, platforma AutoJ oferă totul – de la un mod mai bun de supraveghere a lucrătorilor mobili la o evidență cuprinzatoare, care împiedică organizațiile să nu fie în conformitate cu comisia de reglementare a energiei, care în caz contrar poate duce la amenzi usturătoare pentru fiecare încălcare a Legii.

În loc să vă faceți griji cu privire la problemele de neconformitate, cu AutoJ-R folosit pentru atenuarea riscurilor, vă puteți bucura de avantajele unei arhitecturi complete de procese de afaceri care vă protejează afacerea, clienții și datele.

Cea mai bună parte este că, platforma noastră împreuna cu soluția AIDocumentManagement pentru companiile energetice, elimina consumul de hârtie, simplificând fluxul de lucru – de asemenea, stimulează eficiența, crește securitatea și duce direct la economii de costuri.

De la verificarea contorului digital și vizitele de service până la facturare și semnarea contractelor, , semnături pentru fotografii,toate acestea fac parte din baza de date electronică securizată. Acest sistem elimină frustrările din documentele pierdute, greșeala umana și orele lungi și plictisitoare de introducere manuală a datelor.

 

Pilari digitali in domeniul utilitaților

icons solutii_v2_PROCESS MANAGEMENT

Accelerați procesele de plătit și de încasat

Pentru echipa dumneavoastră de finanțe, există o mulțime de documente. Indiferent dacă lucrează în departamentul de conturi de plată sau de creanțe, sunt multe de făcut datorită sarcinilor care necesită mult timp de introducere manuală a datelor. De fapt, multe departamente financiare devin restante din cauza numărului de facturi, ordine de plată și alte informații financiare pe care le procesează pentru aprobare. Cu ajutorul platformei noastre, automatizarea contabilității pentru creanțele și conturile de plată, puteți să atenuați blocajele proceselor dumneavoastră într-un mod rapid și eficient. Echipa dumneavoastră poate scana și încărca documente fizice și digitale, pe care sistemul nostru le va examina și le va trimite departamentelor răspunzătoare pe baza setărilor dumneavoastră, notificându-vă doar asistența atunci când este necesar.

icons solutii_v2_PROCESS AUTOMATION

Accelerați resursele umane și sarcinile contabile

Indiferent dacă angajați lucrători sezonieri sau ocupați posturi cu normă întreagă, procesul de angajare poate necesita o cantitate semnificativă de documente, precum și semnături de la noi angajați. Cu gestionarea documentelor și automatizarea fluxului de lucru pentru utilități și cooperative electrice, oferim o soluție viabilă la o problemă care a deranjat organizațiile și echipele lor de resurse umane de zeci de ani. Prin platforma noastră puteți accelera procesul de integrare, automatizând procesul de verificare și acceptare, împiedicând trimiterea formularelor incomplete și salvând echipa dumneavoastră de la alocarea orelor pentru examinarea documentelor pentru mai multe angajări noi. În plus, le permite celor mai noi membri ai personalului dumneavoastră să se semneze digital de pe tabletă, computer sau telefon.

icons solutii_v2_DIGITALIZATION

Sprijiniți integrarea sistemului GIS

În sectorul dumneavoastră, un sistem de informații geografice (GIS) este esențial. Oferă echipei dumneavoastră informații esențiale, cum ar fi locația stâlpilor doborâți și locațiile clienților. Datorită faptului că aceste date sunt vitale pentru operațiunile dumneavoastră, solicitați o soluție de automatizare a fluxului de lucru care să vă susțină sistemul GIS și să funcționeze în coordonare cu acesta, eliminând problemele silozurilor. Exact acest lucru face AutoJ.

Îmbunătățiți documentația de inspecție și conformitate

Datorită naturii muncii echipei de teren, este esențial să respectați standardele de administrare a securității și sănătății în muncă și să vă documentați în conformitate. Platforma noastră susține documentația de conformitate a organizației dumneavoastră. Cu ajutorul soluției noastre de gestionare a documentelor, AIDocumentManagement, echipa dumneavoastră poate scana și încărca documente de hârtie în sistemul nostru, și să stabilească niveluri de acces ale utilizatorilor pentru a proteja informațiile sensibile. Cu aplicația noastră, puteți documenta chiar și inspecțiile. Câteva exemple de ceea ce puteți face cu această caracteristică a soluției noastre includ realizarea de fotografii, adnotarea imaginilor, notarea fazelor de inspecție și marcarea temporală a începerii și finalizării unei inspecții.

Lucrați mai inteligent cu AutoJ și AIDocumentManagement

Platforma noastră oferă soluții simplificate care să exemplifice vigilența, plus că sunt ușor de utilizat și de învățat. Oferim companiei și echipei dumneavoastră un set de instrumente intuitiv care elimină natura consumatoare de timp, optimizându-vă operațiunile.

Credeti ca va putem ajuta pe drumul dumneavoastra catre transformarea digitala?