Simplificați afacerea dumneavoastră cu AutoJ si AIDocumentManagement

Metodele de documentare pe hârtie nu au sens pentru o companie aflată în mișcare. Dacă sunteți gata pentru economii, eficiență și îmbunătățirea forței de muncă care vin odată cu tranziția digitală, Platforma AutoJ împreună cu produsul AIDocumentManagement, are exact ceea ce aveți nevoie – soluții pentru gestionarea documentelor de transport, dezvoltarea fluxului de lucru și automatizarea celor mai importante procese documentare.

Avantajele sistemelor de gestionare a documentelor de transport

Angajații care trebuie să lucreze manual cu documente fizice și date de intrare tind să-și petreacă mai mult timp pentru sarcini legate de documente decât oricare altă activitate la locul de muncă. Este în regulă dacă lucrați într-o industrie care se mișcă încet, dar în transporturi lucrurile stau diferit.

Cu serviciile de automatizare și gestionare a documentelor oferite de platforma noastră, puteți lua decizii interne mai rapid, puteți partaja informații cu clienții mai devreme și puteți furniza informațiile la nivel de teren de care șoferii și ceilalți au nevoie pe telefoanele și tabletele lor. Cea mai bună parte este că sistemul nostru complet de soluții acoperă toate nevoile dumneavoastră de afaceri, inclusiv automatizarea contabilității transporturilor, resursele de audit, caracteristicile financiare, funcțiile resurselor umane și instrumentele de conformitate.

Platforma AutoJ este concepută pentru a satisface nevoile fiecărui departament, astfel încât întregul dumneavoastră personal beneficiază de mai puțin timp petrecut pentru introducerea datelor, găsirea documentelor sau așteptarea informațiilor din partea altei persoane.

 

Pilari digitali in transporturi

icons solutii_v2_PROCESS MANAGEMENT

respectă reglementările de transport

Puneți toate documentele de conformitate sau de reglementare pe care le are afacerea dumneavoastră într-un singur loc și faceți-le ușor de găsit. Instrumentele noastre de gestionare a documentelor de transport vă permit să creați o singură arhivă pentru toate documentele și apoi să separați accesul în funcție de persoane și companii. În acest fel, fiecare client poate vedea documentația doar pentru comenzile sale, în timp ce autoritățile de reglementare și analiștii pot vedea tot ce au nevoie. Nu mai există baze de date de construire în biblioteci PDF pe care trebuie să le actualizați manual în 20 de locații. Dacă derulați o operațiune de franciză sau aveți mai multe depozite și centre de distribuție, le oferim tuturor acces la aceeași platformă actualizată în timp real. Fără întârzieri sau muncă suplimentară de deplasare, doar soluții de gestionare a documentelor create special pentru nevoile de transport.

icons solutii_v2_PROCESS AUTOMATION

Creșteți viteza de transport cu automatizarea fluxului de lucru

Șoferii tăi sunt întotdeauna acolo unde trebuie să fie la momentul potrivit? Expedierea așteaptă frecvent ca altcineva să treacă comenzile? Firmele de transport precum a dumneavoastră sunt întotdeauna pe un program strict, indiferent dacă aveți de-a face cu cerințele clienților sau dacă încercați să respectați regulile impuse de autorități pentru echipajul dumneavoastră. Există prea multe acte și durează prea mult pentru a schimba documentele. Soluțiile AutoJ si AIDocumentManagement pentru transport sunt concepute pentru a sparge aceste bariere, oferind tuturor acces la documentele și informațiile de care au nevoie imediat ce se află în sistem. Vom genera informații și documente, permițându-vă să le verificați rapid și să le trimiteți imediat. Gata cu așteptarea sau rezolvarea problemelor la sosirea unui camion sau camionetă din cauza erorii umane care vine adesea cu scrierea comenzilor și transmiterea lor de-a lungul lanțului telefonic. Este timpul să vă simplificați operațiunile zilnice și să mutați informațiile digitale acolo unde acțiunea trebuie să fie instantanee, mai degrabă decât să transportați documente pe hârtie în jurul biroului dumneavoastră. Platforma noastră vă va ajuta să utilizați date și informații digitale într-o nouă automatizare a fluxului de lucru ideală pentru companiile de transport, astfel încât să fiți mai productiv și să vă concentrați asupra procesării și finalizării comenzilor.

icons solutii_v2_DIGITALIZATION

Instrumente de procesare a facturilor

Prin platforma noastră nu doar vă susținem echipa, dar ne asigurăm, de asemenea, că aveți la dispoziție toate documentele de care aveți nevoie pentru a factura și colecta corect plățile de la partenerii dumneavoastră. Asta înseamnă adesea să faci totul disponibil într-un singur loc și să setezi permisiuni pentru cine poate accesa un anumit conținut. Veți evita problemele legate de documentele pierdute și le puteți arăta clienților semnături verificate capturate prin instrumentele noastre de semnătură digitala. După ce un client inițiază plata, puteți să o verificați în interiorul echipei dumneavoastră, sau să o procesați intern. Aveți mai multe opțiuni pentru a eficientiza eforturile prin automatizarea fluxului de lucru de transport, plus avantajul suplimentar al facturării și colectării plăților într-un mod dinamic.

Soluțiile AutoJ și AIDocumentManagement pentru captarea informațiilor de transport din teren

Platforma AutoJ impreuna cu produsul AIDocomentManagement vă poate sprijini echipele de transport pe măsură ce își desfășoară activitatea pe teren. Aceștia pot primi documentele și comenzile luate în calcul la prima vizită sau livrare. În plus, opțiunile de captură foto vă ajută să verificați când o persoană sau un pachet este ridicat, lăsat jos și orice se întâmplă împreună.

Credeti ca va putem ajuta pe drumul dumneavoastra catre transformarea digitala?