|
Binele comun
|
Binele comun

Sunteți un ONG sau organizație non-profit care ar putea beneficia de ajutorul nostru?

Cu toții ne dorim să dezvoltăm în societatea din care facem parte principii pe care le considerăm a fi de bun augur pentru noi toți. În consecință, fie că sunteți parte din această mișcare de mai mult timp, sau doar ați dorit inițial să creați o campanie de conștientizare a populației cum sunt cele despre beneficiile vaccinării cu Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Johnson & Johnson și ulterior ați realizat impactul pe care îl pot avea acest gen de inițiative asupra comunităților din care facem parte, vă puteți baza pe ajutorul echipei noastre pentru aceste demersuri.

 

  •      Vom dona produsele noastre Enterprise complet gratuit, astfel încât să puteți scala operațiunile cât mai repede posibil.
  •      Experții noștri vă vor ajuta echipele să folosească cat mai rapid soluția AutoJ, cu ajutorul consultanței echipei WeFlowNow oferind instruirea    online.
  •      Echipele noastre de asistență experimentate vor fi la îndemână pentru a ajuta la fiecare pas al drumului

Am creat un pachet special pentru ONG-uri și organizații non-profit care ar putea beneficia de automatizarea proceselor, indiferent dacă aceasta înseamnă procesarea mai rapidă a documentelor, conectarea persoanelor cu resurse adecvate sau notificarea cu ușurință a solicitanților de statutul lor.

Impreuna pentru binele comun!

Tehnologia și cunoștințele noastre sunt aici pentru a sprijini ONG-urile calificate și organizațiile non-profit care fac din lume un loc mai bun. La WeFlowNow ne pasă de cauzele care fac diferența. Știm, de asemenea, că uneori aceste organizații au nevoie de ajutor pentru a începe. Acesta este modul prin care noi putem ajuta.

Dacă acest lucru pare a fi ceva care v-ar putea ajuta organizația să fie mai productivă, am dori să vă ajutăm.

Vă rugăm să ne contactați trimițând acest formular.

    Pentru a descoperi mai multe despre platforma noastră și despre modalitățile în care suita noastră de produse poate contribui la bunul mers al lucrurilor, accesează link-ul de mai jos!

    Descoperă mai multe despre Suita AutoJ