Simplificați procesele dumneavoastră de afaceri cu AutoJ

 

Ca instituție financiară, documentele sunt esențiale pentru operațiunile dumneavoastră Indiferent dacă procesați cereri de card de credit, cereri de împrumut sau cereri de refinanțare, echipa dumneavoastră se bazează pe documentație pentru a lucra cu clienții. Totuși, acest flux de hârtie poate afecta productivitatea echipei și profiturile companiei dumneavoastră, motiv pentru un management al documentelor devine un instrument valoros pentru industrie. Platforma AutoJ împreună cu soluția AIDocumentManagement vă oferă un set cuprinzător de soluții pentru servicii financiare pentru a obține rezultatele dorite.

Accelerați activitatea de semnare a documentelor și serviciile pentru membri

Soluția de semnatură digitală, ca parte a pachetului oferit de AIDocumentManagement pentru servicii financiare, este necesară pentru servicii cum ar fi colectarea semnăturilor pentru carduri. În loc să li se solicite unui nou set de proprietari să vină în locația dumneavoastră fizică pentru a semna documentele finale pentru ipoteca lor, pot face acest lucru prin telefon, computer sau tabletă, ceea ce este extrem de convenabil atât pentru clienții dumneavoastră, cât și pentru echipa dumneavoastră.

Pentru o documentare cu mai puține hârtii, puteți utiliza soluția de e-Sign oferita de AIDocumentManagemnt. De exemplu, cineva care își deschide primul cont de verificare ar putea finaliza întregul proces de acasă, comparativ cu vizitarea uneia dintre sucursalele dumneavoastră. Cererea lor completată se va încărca în platforma noastră, eliminând timpul și efortul de a ajuta pe cineva să devină membru al băncii dumneavoastră. În plus, asigură îndeplinirea fiecărui răspuns necesar în documentația bancară.

Alege calea digitală

icons solutii_v2_PROCESS MANAGEMENT

Automatizați creanțele

De asemenea, oferim automatizarea contabilității pentru serviciile financiare, atenuând stresul documentelor și al investițiilor în timp pe care departamentul de contabilitate le dedică în fiecare zi introducerii manuale de date, aprobărilor și direcționării. Cu soluția noastră, echipa dvs. se poate concentra pe sarcini detaliate care necesită o gândire critică, deoarece Platforma AutoJ va eficientiza procesele de plată și reconciliere. De exemplu, soluția noastră de automatizare a fluxului de lucru pentru procesele de plată se bazează pe regulile stabilite de organizația dumneavoastră pentru a examina și direcționa facturile încărcate către părțile corespunzătoare, precum și pentru a stabili dacă factura trebuie trimisă pentru aprobare. Dacă este pregătit pentru semnare, personalul dumneavoastră poate accesa factura prin e-mail sau prin platforma noastră, făcând procesul de gestionare a informațiilor financiare rapid și simplu.

icons solutii_v2_PROCESS AUTOMATION

Urmăriți și organizați documentele și rapoartele financiare

Fie că sunteți o bancă, un fond mutual, o companie de credit ipotecar sau o altă entitate financiară, este vital să vă mențineți și să vă gestionați datele financiare, precum și orice alte documente pertinente într-un mod sigur și clar. Soluțiile noastre de gestionare a documentelor pentru servicii financiare vă pot ajuta echipa să organizeze și să eficientizeze accesul la documente, precum și să desemneze nivelurile de acces ale utilizatorilor pentru a proteja informațiile sensibile.

icons solutii_v2_DIGITALIZATION

Sporiți productivitatea angajaților și satisfacția clienților

Prin eliminarea multor dezavantaje ale sistemelor de înregistrare a documentelor pe hârtie, puteți optimiza timpul personalului dumneavoastră. Acum, ei își pot redirecționa timpul departe de eforturile organizaționale și către cele mai productive obiective generale ale companiei dumneavoastră. Eliminând o parte sau toată hârtia din operațiuni, puteți economisi și când vine vorba de cheltuielile dumneavoastră generale. AIDocumentManagement pentru servicii financiare ajută nu doar compania dumneavoastră, ci și clientela dumneavoastră. Atunci când le oferiți clienților facilități, cum ar fi formulare online pentru deschiderea unui cont de verificare, a unei linii de credit sau a unui împrumut, aceștia vor observa cu siguranță acest lucru și îl vor marca ca un avantaj de a face afaceri cu dumneavoastră, față de altă entitate din zonă. Această recunoaștere sporește avantajul competitiv al organizației dumneavoastră aducând de asemenea o creștere la NPS-ului.

Faceți compania dumneavoastră să funcționeze mai ușor cu soluțiile AutoJ și AIDocumentManagement pentru servicii financiare
 
Noi cei de la WeFlowNow, suntem determinați să oferim prin produsele noastre soluții care să ofere companiei dumneavoastră rezultate pe care le puteți vedea și măsura, de la productivitatea îmbunătățită, la cheltuieli reduse și organizare optimizată. Indiferent dacă doriți să vă simplificați procesele de contabilitate, angajare sau operațiuni generale, echipa noastră și soluțiile oferite vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele. Descoperiți diferența pe care serviciile noastre financiare o poate aduce operațiunilor dumneavoastră de zi cu zi!

Credeti ca va putem ajuta pe drumul dumneavoastra catre transformarea digitala?