Avantajele AutoJ și AIDocumentManagement pentru cei din industria Retail

Retailul este una dintre cele mai rapide și mai profitabile industrii din lume. Platforma AutoJ pentru firmele de retail și partenerii lor este construită pentru a fi o platformă unică care să vă ajute să captați date și formulare, să gestionați conținut, să automatizați procesele, să îmbunătățiți fluxurile de lucru și să le livrați, pe dispozitive mobile și dispozitive de teren, exact cum aveți nevoie. Vom oferi personalului dumneavoastră de la fiecare nivel, acces la informațiile corecte de care au nevoie pentru a gestiona mai eficient operațiunile și echipele, cu asistență pentru colaborarea clienților atunci când decideți că este adecvat. Prin instrumentele de gestionare bazate pe reguli stabilite de dumneavoastră veți avea un flux de lucru cu amănuntul mai eficient, care vă va îmbunătăți procesele, va elimina nevoia documentelor suplimentare și vă va permite să vă concentrați pe servicii.

Gestionați-vă inventarul și cheltuielile

Instrumentele de gestionare a documentelor de vânzare cu amănuntul ale AutoJ, captează toate informațiile de care aveți nevoie pentru a gestiona și a înțelege operațiunile de inventar și locație, facilitând astfel bugetarea cheltuielilor dumneavoastră.

Dacă faceți fotografii ale comenzilor pe măsură ce acestea sosesc, pentru a documenta orice daune, veți fi pregătit cu orice informații pe care ar trebui să le transmiteți clienților sau partenerilor. De asemenea, veți avea dovezi dacă orice elemente de inventar sunt deja deteriorate la sosire, în unitatea dumneavoastră.

Datele din anii trecuți sunt de multe ori utile atunci când decideți cât de mult dintr-un anumit produs să stocați în inventar. Software-ul nostru vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie într-o singură locație, astfel încât să puteți rula analiza și proiecțiile pentru a prognoza vânzările și costurile în trimestrele următoare. Cunoașteți facturile dumneavoastră de astăzi și înțelegeți ceea ce veți vinde mâine ajustându-va corect afacerea și maximizându-va profiturile.

 

Principalii pilari digitali pentru industria de retail

icons solutii_v2_PROCESS MANAGEMENT

Protejați cererile de credit pentru a vă asigura conformitatea

Platforma dumneavoastră pentru Retail trebuie să fie extrem de sigura, deoarece dețineți și utilizați adesea informații despre credit pentru clienții dumneavoastră. În special întreprinderile mari care fac comenzi repetate către cereri de credit individuale de la magazinele cu amănuntul. Dacă aveți mai multe locații răspândite în Romania si Europa, sistemul respectiv trebuie să fie și mai puternic pentru a reduce probabilitatea de eșec într-un anumit moment. Platforma AutoJ respectă cerințele de reglementare naționale și europene și vă oferă control direct pentru a limita accesul și pentru a pune detaliile clientului în siguranță - de fapt, puteți seta controale în funcție de utilizator, proiect, tip de document, poziție și alte valori. În plus, acceptăm criptarea completă în timpul transmiterii și stocării, astfel încât baza de date poate fi protejată tot timpul. Dacă oferiți aplicații de card de credit sau stocați credit, puteți utiliza instrumentele noastre de semnatur,ă digitala a pentru a capta în siguranță aceste informații și a aproba rapid noi clienți.

icons solutii_v2_PROCESS AUTOMATION

Reduceți costurile cu hârtia

Piețele de vânzare cu amănuntul se mișcă prea repede pentru hârtie. Căutarea documentelor în dulapuri și back office-uri poate crește doar timpul necesar pentru a face o vânzare, pentru a finaliza un contract sau pentru a soluționa un litigiu. Digitalizați facturile, inventarul, evidența angajaților, chitanțele și alte informații importante, astfel încât toată lumea să aibă acces imediat atunci când are nevoie. Cu documentele digitalizate, puteți transforma o căutare de informații de 60 de minute într-o căutare inteligentă și fiabilă de 10 secunde. Soluțiile de automatizare a fluxului de lucru cu amănuntul vă pot îmbunătăți afacerea prin eliminarea documentelor și prin captarea informațiilor direct din sursă digital sau cu fotografii. Reduceți costurile prin eliminarea hârtiei cu soluțiile noastre de gestionare a documentelor pentru operațiunile de vânzare cu amănuntul AIDocumentManagement.

icons solutii_v2_DIGITALIZATION

Îmbunătățiți resursele umane și integrarea noilor persoane

Retailul, în general, are o cifră de afaceri mare și consistentă. Nu numai că majoritatea afacerilor sunt sezoniere, dar vârsta forței de muncă coincide cu mutări frecvente, schimbări de viață și multe altele. Aceasta înseamnă că trebuie să optimizați timpul necesar pentru angajarea noilor angajați. Instrumentele de gestionare a documentației vă permit să faceți acest lucru și multe altele prin crearea unei platforme clare pentru a partaja toate informațiile, a capta aprobări și semnături și a înregistra documente pe telefoane, tablete și alte dispozitive. De asemenea, puteți încărca aceste informații direct în AutoJ, eliminând orice erori asociate proceselor manuale de introducere a datelor. Eliberați-vă resursele umane pentru a efectua verificări de fond, pentru a lucra cu angajații existenți și pentru a construi o cultură a companiei care să fie consecventă în fiecare locație. Este posibil să lucrați mai mult cu managerii decât cu profesioniștii individuali în resurse umane la locațiile dumneavoastră de vânzare cu amănuntul, astfel încât, cu cât procesul este mai simplu, cu atât este mai probabil să fie urmărit complet și cu succes. În plus, puteți insera întrebări și opțiuni de verificare pentru a vă asigura că noii angajați au citit documentele și nu își semnează doar numele în spatele unei broșuri pe hârtie.

Creșteți vânzările, reduceți costurile și economisiți bani

Direcționați fără probleme joburile și procesele prin etape optime ale fluxului de lucru pentru a maximiza oportunitatea și eficiența cu AutoJ. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți stocul și depozitarea, gestionarea contractelor, conturile de plătit sau serviciul pentru clienți, avem instrumentele pentru a vă accelera acțiunile.

Credeti ca va putem ajuta pe drumul dumneavoastra catre transformarea digitala?