Simplificați gestionarea înregistrărilor

Automatizarea tradițională a fluxului de lucru pentru asistență medicală nu s-a concentrat pe gestionarea documentelor legate de asistență medicală, ceea ce a creat o moștenire pe hârtie pe care mulți o înfruntă astăzi. Obiectivul Platformei AutoJ este de a facilita spitalelor, cabinetelor medicale, cabinetelor individuale și furnizorilor de servicii specializați să conducerea afacerii într-un mod eficient și profitabil, care să mențină conformitatea și siguranța pacienților. Cu cât vă bazați mai mult pe procesele manuale, cu atât creșteți riscul de fraudă, furt, abuz sau utilizare incorectă a datelor despre pacienți, precum și toate prejudiciile și costurile asociate fiecăruia – aici intervin instrumentele noastre de automatizare.

Managementul evidenței pacientului

În timp ce operațiunile de asistență medicală sunt împinse spre adoptarea dosarelor medicale electronice și a rezultatelor digitale, există încă o mulțime de hârtie folosită atunci când interacționați cu pacienții. Nu numai că aveți înregistrări și informații mai vechi de la alți furnizori de servicii de îngrijire, dar există și chitanțe, acorduri de confidențialitate, plăți, facturi, rețete și multe altele.
Instrumentele de management al sănătății și instrumentele de gestionare a documentelor sunt cel mai bun mod de a controla toate aceste documente. AutoJ împreuna cu AIDocumentManagement simplifică conversia documentelor existente într-un format digital, precum și sortarea și arhivarea a tot ceea ce se referă la fiecare pacient, adăugându-le pe platforma dumneavoastră de evidență electronică.
Soluția noastră de gestionare a documentelor de asistență medicală este agnostică pe platformă, construită pentru a se integra cu ușurință în EHR-urile actuale, sistemele în care sunt ținute fișele medicale electronice. Deci, nu numai că veți obține documente de înaltă calitate, dar veți obține și funcțiile fiabile, rapide de căutare și recuperare a documentelor pe care le oferim tuturor companiilor.
Securizați-vă documentele în propriul sistem – puteți chiar permite accesul anumitor membri ai personalului sau altor părți prin soluțiile noastre pentru asistență medicală.

Principalele dumneavoastră solutii

icons solutii_v2_PROCESS MANAGEMENT

Spital și contabilitate medicală

Facturarea pacientului este complexă. Deși nu putem simplifica procedurile sau comunicarea cu, companiile de asigurări, vă putem asigura că documentația dumneavoastră este completă, astfel încât plățile să poată fi aprobate mai repede. Furnizăm personalului dumneavoastră instrumentele de care are nevoie pentru a verifica procesele și procedurile - cum ar fi facturarea într-un mod mai eficient. De asemenea, vă putem ajuta să realizați un sistem mai unificat care să țină evidențe exacte, chiar dacă lucrați cu doi beneficiari plătiți, cum ar fi o farmacie și un laborator, în locații separate. Dacă vă aflați într-un spațiu care promovează modele de rambursare bazate pe rezultate, AutoJ pentru asistență medicală, vă permite să furnizați rapoarte complete care să urmărească progresul pacientului după momentul externării. Totul este colectat într-o singură locație și poate fi distribuit dacă partenerul are autoritatea potrivită. Aceasta înseamnă că puteți genera date individuale despre pacienți, precum și furniza toate informațiile privind conformitatea și reclamațiile, chiar atunci când aveți nevoie de ele.

icons solutii_v2_PROCESS AUTOMATION

Capacități de conformitate și raportare

Instrumentele de gestionare a documentelor pentru asistență medicală AutoJ și AIDocumentManagement sunt ambele concepute pentru a vă accelera întregul proces de conformitate și raportare. Vă putem ajuta la digitalizarea înregistrărilor dumneavoastră existente, stabilind reguli pentru a limita cine poate vedea anumite înregistrări și mutarea întregului proces existent într-un format online. Documentele inteligente-digitale pot fi sortate și căutate aproape instantaneu, astfel încât să obțineți informațiile și diagramele corecte chiar atunci când aveți nevoie de ele. Cu o asistență mai puternică pentru utilizatori și dispozitive, aceasta poate include PC-urile care își găsesc drumul în mai multe săli de practică și zone din clinici. Generarea de rapoarte noi durează doar câteva minute și vă poate ajuta pe dumneavoastră și personalul dumneavoastră să identificați cu ușurință erorile, riscurile și nevoile pacienților. În plus, totul este susținut de un proces adecvat GDPR/HIPAA, care asigură protecția înregistrărilor și datelor pacientului. Soluțiile noastre de gestionare a documentelor pentru setările de asistență medicală nu numai că vă ajută să vă conformați, dar vă oferă și reguli și sfaturi suplimentare pentru a vă menține în siguranță întreaga operațiune. Integrarea serviciilor noastre în metoda dumneavoastră de automatizare a fluxului de lucru pentru asistență medicală asigură că informațiile dumneavoastră confidențiale sunt întotdeauna sigure.

icons solutii_v2_DIGITALIZATION

Controale de transport și inventar

Gestionați livrarea de dosare, echipamente, sânge, țesuturi sau orice altceva într-o singură soluție. AutoJ pentru asistență medicală se poate conecta la instrumentele dumneavoastră existente de control al inventarului, pentru a servi drept păstrător de evidențe și de semnături în momentul acceptării oricărei livrări. Utilizarea unei combinații a instrumentelor noastre eSign și eMobile vă va permite o soluție completa pentru asistență medicală care să capteze date atunci când bunurile sosesc, sunt prelucrate sau se deplasează între departamente, înainte de utilizare și putând fi verificate ca folosite atunci când efectuați un ciclu sau un număr mai mare de inventariere. Oferiți echipei dumneavoastră proceduri clare și concise pe care să le urmați pentru a vă monitoriza cel mai bine echipamentul și pentru a urmări medicamentele, cerute de lege și de furnizorul dumneavoastră de asigurări.

Automatizarea resurselor umane în domeniul sănătății

Furnizorii de servicii medicale se confruntă, de asemenea, cu o serie de provocări în ceea ce privește angajarea și asistența, precum și o varietate de nevoi de resurse umane ori de câte ori apare orice problemă. Trebuie să dețineți unele dintre cele mai extinse înregistrări pentru a vă proteja de procese și răspundere, precum și pentru a găsi potențiale riscuri înainte ca acestea să cauzeze o problemă. Apelați la soluțiile noastre AutoJ si AIDocumentManagement pentru asistență medicală și instrumentele de gestionare a documentelor, pentru a automatiza cât mai mult din acest proces posibil, oferind formularele potrivite pentru orice situație. Documentele pot fi verificate și distribuite, primite și semnate, menținând respectarea reglementărilor și cerințelor importante. Apoi, orice informații despre angajați pot fi încărcate direct pe, eliminând erorile cauzate de introducerea manuală a datelor. Când introduceți personal nou sau pregătiți echipe existente pentru GDPR/HIPAA și alte actualizări, puteți certifica și verifica procesul într-un mod care să satisfacă auditorii. Întrebați-ne despre aceste capabilități inovatoare și mai multe oferite în soluțiile noastre pentru furnizorii și partenerii de asistență medicală.

Credeti ca va putem ajuta pe drumul dumneavoastra catre transformarea digitala?