Managementul proceselor pentru companiile de distributie

Intreprinderile de distributie din cadrul companiilor mari sunt intotdeauna expuse riscului de a fi prinse in capcana de documentele de care au nevoie pentru a-si desfasura operatiunile. Tone intregi de documente pe hartie sunt generate în fiecare trimestru numai de la livrari, cu formulare și cerinte de captare care difera intre platforme și companii. Trebuie sa surprindeti ce este livrat, de catre cine, cand, in ce cantitate și multe altele. Solutia oferita de Platforma AutoJ pentru managementul continutului intreprinderii va poate ajuta sa colectati toate datele de care aveti nevoie si sa simplificati acest proces, permitand echipei dumneavoastra sa creeze, sa gestioneze si sa acceseze mai ușor numeroasele documente ale companiei dumneavoastra.

Economisiti timp și bani prin folosirea documentelor dumneavoastra in Platforma AutoJ

Distribuitorii cu amanuntul se confrunta adesea cu restante mari de documente din cauza modului in care isi desfasoara activitatea, in mai multe depozite si filiale. Dacă spargeti loturi sau combinati comenzi, fie prin seturi standard sau personalizate, veți avea nevoie de o modalitate mai buna de a urmari toate produsele si informatiile inapoi la sursa – mai ales in cazul in cazul in care exista o problema. Si toate acestea vin dintr-o singura parte a procesului dumneavoastra. Exista, de asemenea, semnarea comenzilor, gestionarea fluxului de lucru pentru a creste eficienta, urmarirea proceselor de contabilitate și facturare, gestionarea PO-urilor si integrarea atat a clientilor noi, cat și a personalului. Fiecare proces ar putea genera documentatie semnificativa de care ai avea nevoie în cele din urmă de un depozit doar pentru a fi stocata. Sau puteti accesa funcțiile de gestionare a documentelor de distribuție din Platforma AutoJ oferite prin cadrul integrarii cu produsul AIDocumentManagement, printre solutii fiind urmatoarele:

  • Captura simplificata a documentelor
  • Recuperare și reproducere avansata a documentelor
  • Instrumente de automatizare a fluxului de lucru de distribuție
  • Recunoasterea textului complet și a caracterelor optice pentru cautarea mai rapida chiar si a PDF-urilor scanate din trecut
  • Plus multe altele

Sistemele de gestionare a continutului pentru intreprinderi, precum oferit de AutoJ, va pot oferi, de asemenea, o gama larga si dinamica de optiuni pentru afacerea dumneavoastra, care permite echipei sa replice multe procese pentru partenerii, clientii sau auditorii dumneavoastra, fara a le permite accesul complet la procesele și datele interne. Nu mai este nevoie sa intrerupeti niciun flux de lucru, de la gestionarea documentelor si captarea instrumentelor pana la permiterea auditarii afacerii dumneavoastra, nemaifiind nevoiti sa anumite sisteme sa fie offline in acea perioada.

 

Protejati-va rezultatele financiare

        Instrumentele de gestionare a documentelor de distributie sunt concepute pentru a face afacerea dumneavoastra sa functioneze mai usor, reducand in acelasi timp costurile legate de crearea, captarea, stocarea și recuperarea documentelor. Platforma AutoJ, datorita integrarii cu produsul AIDocumentManagement, va poate ajuta sa aveti mai multe venituri ramase pentru a investi din nou in afacerea dumneavoastra prin trei domenii majore de îmbunătățire:

Actualizari in timp real

Solutia oferita de AutoJ pentru firmele de gestionare a distributiei va poate ajuta sa revizuiti si sa va actualizati fluxurile de lucru. Angajatii dumneavoastra ajung sa se concentreze pe sarcini mult mai necesare si imediate in timp ce procesele de documentare sunt automatizate.

Reducerea erorilor

Nu numai ca puteti captura date mai repid, dar exista mai puține procese manuale, in acest fel sansele pentru a introduce erori scad semnificativ. Automatizarea contabilitatii distributiei este una dintre cele mai bune modalitati de a va asigura ca toata lumea este platita corect și la timp, si cu mai putine litigii.


reducerea timpului de executie

Solutia oferita de AutoJ pe baza AIDocumentManagement pentru gestionarea documentelor din companiile de distributie, preia de la angajatii dumneavoastra sarcini de baza, unele chiar banale. In acelasi timp reduce la minimum cerintele de munca umana și va actualizeaza automat sistemele, astfel încat sa aveti documentele digitale pregatite, făra a mai cheltui bani pentru munca de a gasi sau genera copii

Faceti sa fie conformarea cu reglementarile mult mai simpla!

Unul dintre principalele moduri in care gestionarea documentelor de distributie va poate economisi bani este reducerea probabilitatii de amenzi, penalitati sau taxe legate de incalcarea legilor si reglementarilor. Sistemul nostru o sa va ajute sa indepliniti cele mai exigente protocoale referitoare la documentatia adecvata pentru diferite reglementari de conformitate, inclusiv regulamentele privind orele de serviciu pentru soferii de camioane. Dacă afacerea dumneavoastra isi desfasoara activitatea în orice domeniu de specialitate, indiferent daca este vorba de zone cu pericol mare sau zone cu temperaturi neobisnuite, solutiile noastre de gestionare a documentatiei va vor ajuta sa pastrati documentele de conformitate, precum si sa ramaneti la curent cu reglementarile. Oferim asistenta pentru gestionarea documentatiei inregistrarilor corespunzatoare transportului  precum si a instrumentelor de captare a informatiilor bazate pe imagini si de captare a semnaturilor – prin eSign, eMobile si alte pachete.

Gestionati-va profitul si angajarea noilor persoane

Companiile de distributie sunt ciclice, astfel incat felul in care dumneavoastra faceti angajarea este adesea la fel. Acest lucru poate duce adesea la momente dificile in cadrul departamentului de resurse umane, momente in care trebuie sa obtineti o multime de documente procesate si verificate intr-un timp scurt, astfel încat sa va puteti indeplini obiectivele pentru sezonul aglomerat. Din pacate, acea graba poate veni adesea cu hartie incompleta, neconfirmata, necorespunzatoare sau pur si simplu necompletata. Cat de mult credeti ca s-ar usura munca dumneavoastra daca ai putea imputernici echipele tale de resurse umane sa furnizeze nu numai toate documentele potrivite de fiecare data, ci si sa primeasca notificari cand documentele sunt gata sau daca lipsesc elemente? Ramaneti conform si protejati-va afacerea prin simplificarea intregului proces. Automatizarea fluxului nostru de lucru HR pentru distributie permite semnături digitale prin procesul nostru eSign care furnizeaza documente in functie de nevoie si rol. Personalul nou poate semna imediat si puteti incarca direct pe AutoJ-HR, reducand recenziile manuale si introducerea datelor. In acest fel, veti face mai multe lucruri in mai putin timp si cu costuri mult mai mici.

Credeti ca va putem ajuta pe drumul dumneavoastra catre transformarea digitala?